Misschien ver weg, maar toch altijd dicht bij:

ICTi werkt zelf in de cloud en kan u perfect helpen, ook op afstand.

De snelste manier om support te krijgen is een mail te sturen naar support waarmee u direct in ons ticketsysteem terecht komt.

Indien wij uw pc of Mac op afstand willen bedienen kunt u op onderstaande link klikken.

klik hier om direct de remote-support-software te downloaden

De Tabletsupport van ABZ  / Solela Nederland maakt ook gebruik van de supportdiensten van ICTi .

Het directe telefoonnummer van deze afdeling is:  030-3073307

Fijn dat u gebruik maakt van onze diensten.