Voorbij de beperkingen op de zaak?

U heeft werkplekken op kantoor en één of meerdere servers misschien. Eigenlijk wilt u niet af van uw investeringen, maar u heeft ook geen zin in hoge investeringen omdat u bijvoorbeeld harddiskruimte te kort komt of bepaalde software te oud is.

 

Neem contact op met ICTi.  Er zijn talloze mogelijkheden om clouddiensten en uw bestaande hardware en software te combineren.

 

Harddisks lopen vol:

U heeft een server met diverse harddisks in een Raid oplossing gekocht, maar de ruimte is inmiddels te klein. Indien u wilt uitbreiden moet u sets van harddisks kopen, maar u vraagt zich af of uw huidige hardware die investering nog wel waard is.

 

ICTi heeft oplossingen om uw harddisks uit te breiden met cloudstorage waardoor u geen nieuwe harddisks extra hoeft te kopen. Alle belangrijke data staat automatisch ook op uw lokale server, en alle informatie die wel belangrijk is, maar niet iedere dag nodig verschuift naar een veilige cloudomgeving. Voor uw gevoel en qua werken lijkt het een grote harddisk, omdat u alle files ziet, maar feitelijk kijkt u naar de cloud. Ransomware heeft het een stuk moeilijker of zelfs volledig onmogelijk om die data te encrypten en in de dagelijkse backups hoeft de cloudopslag ook niet mee.

 

Verouderde software:

Voor uw gevoel kan uw hardware nog wel even mee, maar nieuwe versies van uw software vereisen nieuwere licenties op uw bestaande hardware. Maar nieuwe licenties zijn duur, en u bent bang dat de nieuwe licenties langer mee gaan dan de huidige hardware.

 

ICTi verhuurt licenties per maand, in een aantal gevallen kunnen deze ingezet worden op uw eigen hardware. Dit maakt het mogelijk om op uw bestaande hardware zonder hoge investeringen software te "upgraden". Alle vrijheid om software en hardware los van elkaar te upgraden een aan te passen.

 

Een nieuwe server zonder hoge investeringen: 

De ICTI-ONE is een volledige server incl. licenties die u gewoon maandelijks huurt. In diverse branches zoals de autoschadewereld is dat een perfecte oplossing voor uw branche-software. De server komt gewoon bij u op locatie te staan, maar wordt gemanaged vanuit de cloud. Vanaf slechts €60 in de maand heeft u een moderne server.

 

Iedereen kan eenvoudig thuis werken:

U heeft pc's op de zaak maar wilt de gebruikers thuis laten werken. Eenvoudig, veilig en zonder moeilijke firewall/router aanpassingen,  VPN's of andere zaken.

ICTi verhuurt vanaf €2 per maand per werkplek een veilige remote-oplossing. Behalve de 256 bits SSL-encryptie zijn er aan veel meer dingen gedacht. Het scherm op zwart op de zaak zodat niemand kan meekijken, of juist niet op zwart, zodat men samen aan één oplossing kan werken.  Ook kunt u tijden/dagen dat het werkt bepalen en afdwingen dat het alleen van zijn of haar eigen thuis-pc kan. Wij hebben voor veel vraagstukken al kant en klare oplossingen.

 

Kortom, ICTi kan u perfect helpen aan een invulling van uw veranderde behoefte. 

Neem contact met ICTi op.