Misschien ver weg, maar toch altijd dicht bij:

ICTi werkt zelf in de cloud en kan u perfect helpen, ook op afstand.

De snelste manier om support te krijgen is een mail te sturen naar support waarmee u direct in ons ticketsysteem terecht komt.

Indien wij uw pc of Mac op afstand willen bedienen klik dan:

klik hier om direct de ISL-remote-support-software te downloaden

Klik hier voor Team-viewer Quick-support

Teamviewer client, aangeboden door ICTi

De Glasvezelwinkel van Trined is ook telefonisch bereikbaar: 0492-744111

De Tabletsupport van Solera Nederland maakt ook gebruik van de supportdiensten van ICTi .

Het directe telefoonnummer van deze afdeling is:  030-3073307

Fijn dat u gebruik maakt van onze diensten.