60 maanden, niet alleen Goede Whisky,

Nog net voor de vakantie zijn de belteams volledig gefocust op uw ISDN of analoge aansluiting. Want in september 2019, inderdaad, over 2 jaar pas, stopt ISDN2 te bestaan en dan kunt u niet meer vooruit met uw huidige telefooncentrale.

 

Net zoals zo vaak, als ze bellen om te verkopen, zijn er vast betere deals te krijgen.

 

En zo  ook hier.  Ik heb diverse contracten gezien waarbij u nu moet tekenen om van de aanbieding gebruik te kunnen maken om over te stappen naar Voip / siptrunk. Natuurlijk krijgt u de komende 2 jaren vast geen betere aanbieding meer, en 24 maanden zijn zo voorbij.

 

Die eerste 24 maanden zijn misschien wel zo voorbij, maar uw contract dan nog lang niet.  60 maanden zit u aan veel van die contracten vast. Gaat uw centrale kapot, mag u bij de provider naar Hosted-Voip migreren maar alleen met hun prijzen en voorwaarden. In alle andere gevallen betaalt u bijvoorbeeld  €500 boete en nog de resterende termijnen.

 

Whisky wordt met de jaren beter, maar zo'n contract betwijfel ik.  De Iphone bestaat pas  2x60 maanden, en heeft een totale kentering veroorzaakt in de markt. 60 maanden geleden (en een beetje) hield volgens de Mayakalender de wereld op te bestaan.  

 

Laat u niet gek maken. Vraag om een eerlijk advies bij ICTi en sluit contracten af die bij voorkeur maandelijks aan te passen of op te zeggen zijn. Altijd een betere dieal

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0