14. november 2017
ICTi introduceert clouddiensten voor eenmalige gebruik. Niet de kosten van een nieuwe PC, maar het overzetten van alle data en programma's bepalen de totale kosten. Slimme clouddiensten maken dit stukken goedkoper en veel sneller. Lees verder.
10. november 2017
Bij iedere offerte die ik maak, krijg ik de vraag of ik de PC lokaal en in de cloud niet naast elkaar kan zetten? Dan kan ik beter vergelijken is het argument. Terwijl ik dat aan het doen was werd een klant slachtoffer van Ransomware, alleen nu stonden de servers in de cloud. Lees het verschil!!
06. oktober 2017
18 jaar geleden was er in de IT-wereld paniek. De millenniumbug kwam eraan. En nu is er GDPR en AVG. Is GDPR dan de millenniumbug voor 2018?
23. september 2017
ICTi heeft weer een nieuwe dienst, en daar zoeken wij testers voor: familyhulp voor senioren. lees de mogelijkheden.
22. september 2017
Wie kent er een bedrijf of organisatie die graag het beste wifinetwerk wil hebben voor een moordprijs? ICTi zoekt een klant!!!
09. september 2017
Eagle Eye Networks, als camerabewaking ertoe doet! De meeste mensen of bedrijven die camerabewaking kopen hebben daar een goede reden voor. Maar waarom koopt men dan meestal iets waar men achteraf minder mee kan dan men hoopte? Gelukkig is er een oplossing.
16. augustus 2017
In Limburg heeft iedere OnsBrabantNet klant een brief gekregen. Van Brabantse gezelligheid naar de onwil van KPN.
25. juli 2017
Eagle eye is een spectaculaire film van Steven Spielberg. Mensen konden overal alles volgen.... Vandaag is ICTi een partnerschap aangegaan met het Amerikaanse Eagle Eye. Nu kunt u uw eigendom overal volgen..... Lees verder.
20. juli 2017
Werken tijdens de vakantie. En wat neem ik dan mee? En nog erger, wat raak ik kwijt? En nog, nog erger, wat raakt de werkgever kwijt en is hij aansprakelijk? Lees onze blog.
17. juli 2017
Zit u IT voor uw gevoel op een doodlopende weg? U kunt met ICTi altijd verder in de cloud!

Meer weergeven