14. maart 2018
Onverwacht een kaartje van een klant die blij is, lees het verhaal...
21. februari 2018
Er zijn weer spookfacturen in oploop, pas er mee op en regel het beter. Lees verder.
29. januari 2018
De afgelopen week bracht SBS in het nieuws dat de kantoorhond steeds populairder werd. Dat weten wij al ruim 3 jaar, lees verder...
16. januari 2018
Iedereen wil zichtbaar zijn op het internet, maar hoe krijgt u een betaalbare website. Lees verder hoe u gratis zelf er eentje bouwt en voor €60 incl. BTW per jaar een goede website heeft.
17. december 2017
Dit jaar geeft ICTi een cadeau aan iedereen die tussen kerst en nieuw naar de zaak moet om te werken. ICTi stelt 50 licenties van onze Splashtop service gratis beschikbaar, waardoor u thuis kunt werken op de pc die op de zaak staat. Stuur een mailtje naar actie@icti.nl en wij nemen contact met u op. Fijne kerst en een voorspoedig 2018
14. december 2017
Iedere computergebruiker kent het wel. Waar laat ik mijn foto's of mijn data. En al snel is de harddisk van de PC te klein. Een externe harddisk of nog leuker een NAS in het netwerk lijken de perfecte oplossing. In mijn beleving is het net vuurwerk: Flitsend gevaarlijk!!
02. december 2017
Je werkplek overal bedienen met ieder device. Klinkt moeilijk maar is het niet. Lees hoe u met de feestdagen thuis In-controll bent!
14. november 2017
ICTi introduceert clouddiensten voor eenmalige gebruik. Niet de kosten van een nieuwe PC, maar het overzetten van alle data en programma's bepalen de totale kosten. Slimme clouddiensten maken dit stukken goedkoper en veel sneller. Lees verder.
10. november 2017
Bij iedere offerte die ik maak, krijg ik de vraag of ik de PC lokaal en in de cloud niet naast elkaar kan zetten? Dan kan ik beter vergelijken is het argument. Terwijl ik dat aan het doen was werd een klant slachtoffer van Ransomware, alleen nu stonden de servers in de cloud. Lees het verschil!!
06. oktober 2017
18 jaar geleden was er in de IT-wereld paniek. De millenniumbug kwam eraan. En nu is er GDPR en AVG. Is GDPR dan de millenniumbug voor 2018?

Meer weergeven