Gezocht: Eén klant die extreme korting wil.

ICTi is op zoek naar een klant met een groot pand, en of veel gebruikers dat graag over wil naar het beste wifinetwerk in de markt, en dat tegen een moordprijs.

 

Samen met Ruckus wireless wil ICTi deze klant een wifinetwerk beschikbaar stellen.  Het wifinetwerk zal geleverd worden als een clouddienst, en in deze test willen we zo'n 30-tal antennes inzetten die op één locatie ingezet worden. We hebben het dus wel over een groot netwerk.

 

De hele fabriek, kantoorgebouw of bedrijfsverzamelgebouw wordt voorzien van een dekkend draadloos netwerk, en de bedoeling is dat er dus ook enkele honderden devices dat netwerk gaan gebruiken.

 

De klant betaalt het installeren, maar de antennes worden gedurende de testperiode van ongeveer een jaar gratis beschikbaar gesteld.

 

Met de metadata die de test genereert kunnen wij de clouddienst voor het beheer van de gebruikers en het netwerk verder testen en optimaliseren. Na de test heeft de klant 2 opties. De antennes kopen tegen een zeer sterk gereduceerd tarief en de bewezen diensten continueren, of de hele apparatuur teruggeven.

 

Kent iemand een hotel, gemeentehuis, ziekenhuis, grote school of grote fabriek waar een dertigtal antennes functioneel ingezet zouden kunnen worden, en die graag het beste wifinetwerk ter wereld willen testen als clouddienst?

 

Laat ze contact opnemen met ICTi. Er kan slechts één organisatie mee doen!!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0