Tester gezocht met ouders of grootouders!

ICTi heeft een nieuwe dienst: familyhulp voor senioren.

En daar zoeken we testers voor, die 2 maanden lang hun bevindingen willen delen, zodat wij de dienst kunnen verbeteren.

 

Wat kun je met de dienst? Er lopen vast wat mensen rond die met Teamviewer of andere tool de pc van opa en oma of de ouders bedient.  Deze tool kan dat ook, en is tov de betaalde versies heel erg goedkoop. Voor €24 per jaar kun je onbeperkt je ouders helpen.

 

Maar bij deze tool blijven de ouders ook in control.  Terwijl de tool gewoon in de achtergrond draait, kan de helper zeggen dat hij /zij toegang tot de pc wil. Maar de gebruiker wordt gevraagd, of dat op dit moment mag? Zo kan de familie wel helpen maar alleen als de ouders / grootouders dit toestaan.  Ze hoeven dus niet bang te zijn, hoe aardig hun kinderen of kleinkinderen ook zijn, dat ze ongevraagd gaan telebankieren of in andere zaken gaan rondneuzen.  

Ook is het mogelijk om meerdere familieleden toegang te geven, en afzonderlijk deze wel of niet weer de toegang te ontzeggen.

 

ICTi zoekt mensen die hun ervaringen gedurende 2 maanden willen delen met de tool.  Daar zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.  En gebruikers die de tool willen houden, zullen, zolang ze klant blijven, de tool voor een hele speciale prijs kunnen blijven gebruiken.

 

Dus Wie wil deze tool testen?  Neem contact op met ICTi.

Graag delen!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0