Pas op met NL Domein

De Kamer van Koophandel en talloze andere organisaties waarschuwen altijd voor de zogenaamde spookfacturen.

 

NL-domein stuurt heel veel van dit soort "aanbiedingen" want onder aan de pagina staat dat het bij betaling een opdracht is.

 

Heel veel bedrijven doen bij ICT een beetje hier, een beetje daar, een beetje bij partij X regegeld, dat bij partij Y en dat gekocht in de aanbieding bij de groothandel.  

 

En hoeveel bespaar je met al deze impuls en strategische aankopen?  Eén van dit soort spookfacturen betalen zorgt ervoor dat de winst van heel veel aanbiedingen in een keer wer verdampt is.  ICTi is een dienstverlener die in heel veel gevallen zeer concurrerend zowel hardware, software, consultancy maar ook hosting en talloze andere zaken kan regelen, en heel veel (incl. hardware) wordt gefactureerd op maandelijkse basis.  ICTi was één van de eerste bedrijven in Nederland die zelf Office365 mocht factureren, en die ook de support voor de eindgebruiker kan geven. Dit jaar leveren we precies 15 jaar clouddiensten. 

 

ICTi staat voor u klaar u, wij helpen u graag.  Neem nu contact op, door hier te klikken.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0