Weer onveilige camera's bij duizenden bedrijven en particulieren in NL

RTL-Nieuws kwam weer met een item van niet veilige camera's. Ruim een jaar geleden had de Action onveilige camera's in de aanbieding.

 

IEr bestaat een systeem dat tot nu toe niet gehackt is, en waar hackers uiitgedaagd worden. Veel bestaande camera's kunnen aan deze Eagle Eye Bridge aangesloten worden op de camlan-poort. De camera's aan dit netwerk zijn van buitenaf NIET meer bereikbaar.  De bridge verbindt met de cloud, en de hacker moet de zwaarbeveiligde servers in de cloud zien aan te vallen.  Een gebruiker kan alleen nog via de beveiligde cloud naar zijn / haar beelden, maar kan ze ook eenvoudiger delen met politie of anderen. In plaats van beelden opslaan, hoeft men slechts een speciale link te delen.  Die link kan men begrenzen qua tijd, waardoor GDPR ook niet in het geding komt.

 

Vraag naar de mogelijkheden en ga voor veilig in de cloud.  

 

Neem contact op met ICTi.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0