Dropbox Business

Als bedrijf ben je verantwoordelijk voor de data die het bedrijf beheert.  

De USB-stick van de werknemer kan hij/zij verliezen en dus gebruikt de werknemer geregeld Dropbox.  Maar de personal acocunts zijn niet van het bedrijf, maar van de gebruiker....

 

Als jet het goed wilt doen, is Dropbox Business de oplossing.  Het bedrijf beheert de accounts en de gebruikers kunnen eenvoudig onboarden met hun privé account.  Het te veel privé betaalde krijgt de gebruiker terug, en het bedrijf kijrgt 1 rekening van alle accounts.

 

Behalve de administratieve en juridische voordelen van deze constructie, gaat er echter een hele wereld open.  Dropbox Business Advanced heeft namelijk een helaboel extra's te bieden. Een viewer voor talloze types documenten, een manier op elktrosche papers te maken die klanten kunnen tekenen en het bedrijf kan beheren enz. enz..

 

Neem contact op met ICTi voor een proefaccount.  Ter introductie hebben wij een hele mooie aanbieding:  Betaal 2 accounts en krijg het derde gratis!

Actie is geldig voor de eerste 50 nieuwe Dropbox Business Advanced klanten!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0