ICTi bouwt, beheert en adviseert iedereen die naar de Cloud wil!

100 jaar geleden was de eigenaar van het huis veel tijd bezig met de energievoorziening. Er moest hout gehakt worden, of er moesten kolen gekocht worden en er moest apparatuur in huis zijn die met de brandstof om kon gaan, zodat het huis ook warm en verlicht werd. In al die fases kwam veel kennis kijken en er kon veel fout gaan. Het hele proces was arbeidsintensief en er kon nog steeds veel mis gaan.Zelfs een lichtje aanmaken kon je niet aan iedereen toevertrouwen.

 

10 jaar geleden was de eigenaar van een bedrijf veel tijd bezig om servers te kiezen, te laten inrichten, en te laten onderhouden. Hij moest talloze beslissingen nemen en volledig vertrouwen op de kunde van de leveranciers en mensen die het gingen onderhouden.

 

Nu zijn er clouddiensten. U wilt waarschijnlijk wel begeleiding hebben in de keuzes en de mogelijkheden, maar het gaat net zo werken als een verwarmingsketel. Wanneer u wilt, kunt u eenvoudig de diensten op en afschalen, en de eigenaar is er veel minder tijd mee bezig, zodat hij zich kan richten op zijn eigen business. Zowel onderhoud als installatie zijn veel strakker gedefinieerd waardoor er veel minder risico's zijn.  


Cliënten

ICTi beheert omgevingen van talloze bedrijven in de automotivebusiness en zorg.  Vraag ons zodat we uw in contact kunnen brengen met conculega's die u voor gegaan zijn.

Certificering:

ICTi is Silver Microsoft Partner voor Small and Midsize Cloud solutions. .

ICTi bezit ook certificeringen voor belangrijke andere bouwstenen in de cloud zoals VMWare, Citrix, en Acronis. Maar ook Ruckus wireless oplossingen of Broadsoft Hosted Telefonie bent u bij ons aan het goede adres.