Werkplek in de cloud

U wilt u werkplek thuis, op kantoor, in de werkplaats en op vakantie kunnen gebruiken?

Als u even stopt met werken wilt u gewoon verder kunnen op een ander device of andere plek, zonder alles af te hoeven sluiten?

Eén van de antwoorden JA, dan bent u toe aan een gehoste werkplek in de cloud!

Kosten:

Een werkplek in de cloud begint bij €30 in de maand. Dat lijkt misschien duur omdat u nog steeds een apparaat (pc of iets anders) nodig heeft om het te kunnen bedienen. Maar een oudere pc, tablet of thinclient voldoet. De werkplek is incl. updates en beheer. Uw kunt toch veilig werken. En alle data blijft veilig.

Gebruiksgemak:

Met een notebook draagt u uw hele bedrijf mee, maar u moet het ook echt mee dragen, goed op passen dat u niets kwijt raakt en allerlei maatregelen nemen zodat de schade beperkt blijft als u uw notebook en daarmee uw bedrijf laat vallen, of gestolen wordt.  U heeft bij een werkplek in de cloud een veilige plek voor uw data en kunt in een stoffige omgeving probleemloos uw werkplek bedienen, en onderweg op uw telefoon.

Altijd up to date

Updates, backups en virusscanner allemaal zijn ze actueel. U heeft niet de vorige versie van het document op de notebook of thuis staan, want u kijkt altijd naar dezelfde actuele versie.