Ondernemingen die willen groeien:

Indien u landelijk opereert en talloze vestigingen heeft, is ICTi uw alternatieve gesprekspartner.  ICTi werkt voor een aantal bedrijven die strategisch hun markt uitbreiden door overnames.  Kenmerkend bij dergelijke processen is dat men wel de ambitie heeft om het te doen, maar niet direct weet wanneer de gelegenheid zich voor doet.

En als de gelegenheid zich voor doet moet men snel en trefzeker kunnen handelen.

 

ICTi kan hierbij een waardevolle partner zijn. Het mooie van clouddiensten is dat ze uiterst schaalbaar zijn. Dus de groei, is ook met bijvoorbeeld 100% in zeer korte tijd realiseerbaar.

 

ICTi heeft decennia ervaring met diverse datacenters in Nederland en in Europa. Private networks en private cloud werden al door ICTi aangeboden vóórdat de terminologie bestond.

 

Bij overnames zijn er allerlei belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Wij hebben situaties meegemaakt, waarbij vooraf al in kaart gebracht werd wat er hoe allemaal gedaan moest worden, waarbij bij de daadwerkelijke overname, in een tijdsbestek van 48 uur het volledige proces gerealiseerd werd voor wat betreft de IT telefonie websites en e-mail.

Omdat clouddiensten niet op lokatie veel aparatuur behoeven leent zich dit bij uitstek om naast de huidige bestaande situatie volledig te bouwen. Doet u de overname, doen wij de infrastructuur en IT. 

 

Neem contact op met ir. J..L.M. Caris, en wij zullen discreet de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken van dergelijke processen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


ICTi helpt u om uw ICT strategisch in te zetten.

U kunt meer met uw ICT besparen dan op uw IT!