Indien u in de schadewereld actief bent en klant bent van Solera, dan is de kans groot dat u het programma Dw Pro gebruikt.  Op de website van Solera staat de volgende omschrijving van Dw Pro:

 

Met Dw pro beschikt u over het neusje van de zalm op back-office gebied. Krachtig, degelijk en bewezen ; Dw pro kan aan de wensen van ieder schadeherstelbedrijf voorzien. Het pakket is modulair opgebouwd en uitermate geschikt voor een vestigingenstructuur.

 

Het nadeel van een uitgebreid pakket is dat de installatie nogal wat voeten in de aarde heeft. De applicatie is client-server-based zoals dat heet, en dus moet u een server hebben daarop moest SQL geïnstalleerd worden op een manier waarop Dw Pro ermee om kan gaan, de nodige processen moeten geactiveerd worden op de server, op de werkplekken moeten certificaten geïnstalleerd worden, de mail moet gekoppeld worden en in sommige gevallen een andere financiële administratie.

 

ICTi heeft de afgelopen jaren honderden installaties van Delta/W verzorgd.  Misschien kunnen wij uw schadebedrijf dus ook wel helpen?

 

Vele bedrijven hebben de vervanging van het serverpark uitgesteld.  Dat vinden wij helemaal niet erg, want in een aantal gevallen is het slimmer om gewoon Dw Pro in een hosted variant te gebruiken. U krijgt een app op de PC, Mac, tablet of telefoon, en met die app kunt u de volledige Dw Pro omgeving gebruiken, alsof u een server had en de benodigde instellingen op de werkplek. De versleutelde verbinding zorgt ervoor dat u veilig kunt werken, en de data en foto's staan ook voor de GDPR op veilige plaatsen binnen Europa. Backups, updates, alllemaal uitbesteed aan ICTi. Thuis werken, meerdere locaties, allemaal inbegrepen.

Geïnteresseerd geraakt in de cloud? Het kan vanaf €35 per gebruiker per maand excl. BTW All In. Vraag een offerte bij ICTi.

 

Hulp nodig in uw bestaande omgeving?:

 

Het kan zomaar zijn dat u eigenlijk op zoek bent naar een sparringspartner, maar dat u serverpark nog voldoet. Ook dan kunnen de mensen van ICTi u van dienst zijn.

Of het nu om een goede wifidekking gaat in de werkplaats voor de werkplaats-App, installatie of backup-issues, de kans is groot dat wij voor uw probleem een passende oplossing hebben.

U heeft een nieuwe server nodig?

 

Voor al uw vragen bij een nieuwe server, kunt u bij ICTi terecht. Door de ruime ervaring hebben wij ook alternatieven waaraan u zelf nog niet gedacht heeft.

 

Zo verhuren wij de ICTi ONE vanaf €80 excl. BTW per maand heeft u uw nieuwe server, zonder investeringen, en met de optie om op ieder moment over te stappen naar de cloud.  Nog nooit was een server vervangen zo eenvoudig. 

 

U heeft behoefte aan een fileserver?  Vanaf €15 excl. BTW in de maand kunnen wij dit al voor uw bedrijf realiseren!

 

En ICTi heeft als Sliver-Partner van Microsoft ook ruime ervaring in het overzetten van mail naar Office365, of nog veel beter, de Premium-solutions van Microsoft gebruiken, zodat uw GDRP ook eenvoudiger te realiseren is.  Neem contact op met ICTI.

Hardware of vraag over configuratie-instellingen.

 

Of het nu uw printer-instellingen zijn, de compleetheid van uw backups, het gebruik van scanners of andere instellingen m.b.t. Dw Pro,  Voor €20,75 heeft uw een passend antwoord. Geen passend antwoord mogelijk: Geld terug.

De prijs is gebaseerd op €5,75 startkosten en €15 per 10 minuten werk. Uiteraard kan het ook meer werk zijn, maar dan vertellen wij het u van te voren. U kunt onze experts ook langere tijd inhuren, door één van de andere opties te kiezen.

€ 25,11

  • Beschikbaar

Wacom handtekeningen scanner

Met deze Wacom Stu 430 handtekeningen scanner kunt u uw werkbonnen meteen door de klant laten tekenen. Dw Pro ondersteimt dit type in hun software. Indien u gebruik maakt van een terminalserver, zijn er bepaalde randvoorwaarden om het apparaat correct te laten werken. Neem dan vooraf met ICTi contact op of het gaat werken.

€ 239,58

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen