Hoe werk je als autoschadebedrijf thuis?

Als autoschadebedrijf is het in de coronatijd moeilijk.  Personeel op kantoor heeft de kinderen vaak thuis, en klanten durven misschien niet naar de zaak. Maar toch moeten er mensen op kantoor zijn, en de 1,5m regel moet gerespecteerd worden. Dat kan alleen maar als mensen zowel thuis, als op de zaak samen met elkaar kunnen werken, alsof ze gewoon allemaal aanwezig zijn.

 

De ondernemer heeft het er maar niet gemakkelijk mee. Gelukkig heeft ICTi de tools om de ondernemer te ontlasten.  Sinds enkele jaren levert ICTi  de software van Solera: DWPro als een App uit de cloud. Dat wil zeggen dat de software niet meer lokaal op een server draait, en dat de gebruiker voor het wel met zijn eigen DeltaW-pakket werkt, maar dat de inhoud van de Windows, uit de cloud, vanuit Datacenters in Nederland wordt geleverd. En als het dan toch niet meer lokaal draait, dan is thuis met DWPro werken een stuk gemakkelijker geworden.  Maar het werk bestaat uit meer dan alleen maar data verwerken. in veel gevallen moet de klant wel gebeld worden, of belt de klant naar kantoor.  ICTi levert haar telefonie in de cloud, waarbij in combinatie met een Softphone, de PC / Laptop gewoon ook het bureautoestel kan vervangen. We leveren een professionele headset voor  slechts enkele tientjes die op een vrije USB-poort aangesloten kan worden, en waar zowel mute, het hoorntje, als volume op te regelen valt.  Trekt met de headset uit deze USB-adapter, kan men hem op menig smartphone aansluiten (eventueel met verloopje als er geen audioplug meer is). Alle overige knoppen komen als Popup bericht op de PC.

 

ICTi wil het de Schadehersteller nog gemakkelijker maken.  Binnenkort kunnen de klanten van ICTi DeltaW gewoon opstarten vanuit hun Chrome (of andere) browser. Inloggen en beginnen maar, gewoon werken op een willekeurige computer, ook een Apple zonder dat er persoonlijke certificaten of allerlei andere instellingen verricht moeten worden

 

Uiteraard begrijpen we dat een deel van het werk bestaat uit mailen.  Microsoft 365 levert daarvoor de perfecte tools om dit ook thuis te kunnen doen, en indien gewenst, ook volledig vanuit de browser.  In combinatie met de eventuele tijdelijk gratis Teams, is eenvoudig samenwerken met de collega's eenvoudig mogelijk, incl. video en uitwisseling van documenten.

 

En nu hoor ik u denken dat u ook nog een fileserver heeft.  ICTi heeft met Rushfiles een fileserver, die gewoon werkt als een echte  server, maar waarvan de hardware in de cloud staat.  Veilig data opslaan, op uw gebruikelijke schijven, zonder irritante vertragingen door heel slim bufferen. Die fileserver kan ook veilig de deur uit, en de backups van de data is meteen ook goed geregeld.

 

En het mooie van dit alles is, dat het allemaal op afstand geïnstalleerd en geïmplementeerd kan worden. Vraag een offerte aan of bel voor een uitleg.

 

Klik hier voor uw nieuwe ICTi dienstverlener.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0