Uw server kan de deur uit!:

Veel bedrijven hebben een server en dit is een dure hobby, met meestal weinig voordelen.

Vroeger kocht men een server om applicaties op te draaien, files op te slaan en het beheren van de werkplekken.

 

ICTi levert u al deze diensten vanuit de cloud, waardoor uw werkplek direct en centraal beheerd kan worden, de data veilig en overal (ook thuis) toegankelijk is en applicaties gehost kunnen worden in de cloud.  Uw server kan dus de deur uit.  Dat is milieuvriendelijker als u denkt, al zou ik het zeker niet in de groencontainer stoppen.  Een server gebruikt namelijk normaal voor minstens €300 aan stroom per jaar.

Vraag nu uw offerte voor remote werkplekbeheer.  Uw pc's worden op afstand gemonitord en van updates voorzien.  Uw virusscanner zit er standaard bij, en die wordt ook meteen voorzien van updates, en zo monitoren wij ook andere problemen.

 

U kunt dit werkplekbeheer perfect uitbreiden met Microsoft 365 Business Standard. Dan heeft u een 50GB mailbox, en zitten de desktop applicaties zoals Word, Excel, Outlook en talloze andere zaken er ook bij, en worden deze ook meteen meegenomen in het beheer.

 

En als u het best mogelijke wilt, kunt u kiezen voor Microsoft 365 Business Premium.

U bent dan verzekerd van geavanceerde beveiliging voor Ransomware, gevaarlijke linkjes enz., maar ook kunt u uw bedrijfsgegevens extra beschermen zodat data niet gekopieerd of doorgestuurd kan worden. 

 

Uiteraard is dit alles te combineren met een volledige backup van uw apparatuur.