De ICTi-ONE

ICTi presenteert aan u "The One".

 

"The One" is een All-in-one oplossing voor de ICT voor software die lokaal op een server draait maar gemanaged wordt vanuit de cloud. Ideaal voor o.a. de schadeherstel-business, de  (tandheelkundige) zorg, of de advocatuur. En er zijn nog vast talloze branches waar de Windows-server ook perfect geschikt voor is..

 

Hoe werkt het bijvoorbeeld in de schadewereld?

 

U moet eigenlijk een server kiezen, laten installeren en kopen om uw branchepakket Delta/W aan het werk te krijgen?

Dat hoeft niet meer!!

 

U kiest voor "The One" en bij de installatie van uw branchesoftware DeltaW krijgt u direct compleet geïnstalleerd de server op uw locatie geleverd. De machine wordt in uw netwerkgeïnstalleerd en de clients worden op de werkplekken uitgerold en klaar. The One is niet alle geschikt voor de SQL-database. Als file en printerserver of als domeincontroller, het is allemaal mogelijk.

 

De box zorgt er op de eerste plaats voor dat er een snelle, veilige en betrouwbare ruimte voor foto's en de database van DeltaW is. Ook voor de opslag van overige documenten of om uw printer/scanner aan te sluiten zijn er talloze mogelijkheden. En toch is het anders.

 

"The One" is namelijk volledig extern-beheerd door de mensen van ICTi. Updates, de virusscanner, vol gelopen harddiskruimte, gemiste updates, allemaal zaken waar u normaal pas achteraf, soms te laat, achter kwam. Nu wordt er proactief op gereageerd. Deze box staat 24/7 in contact met onze servers om haar status uit te wisselen. En dat zit allemaal bij de standaardprijs inbegrepen.

 

En toch blijft u "in control". Wilt u backups lokaal maken, dan zorgen wij ervoor dat u dit vanaf "The One" kunt doen, maar wilt u zich helemaal niet bezighouden met backups, dan doet ICTi dat voor u in de cloud op een veilige manier. Heeft u een oude server die ook mailserver is, dan kunt u ook volstaan met "The One" aangevuld met Office365. Heeft u lokale werkplekken die u ook graag gemonitord en beheerd wilt hebben, dan kan dat in combinatie met "The One" ook. En ook antivirus op de PC, of zelfs uw firewall of draadloos netwerk kan gemanaged worden met "The One" en de innovatieve diensten van ICTi..  

 

En het beste nieuws is dat u geen duizenden euro's hoeft te investeren. U huurt "The One" inclusief diverse IT-diensten voor slechts € 70,- per maand. De talloze aanvullende diensten zullen u blij verrassen:

 

Een greep uit de mogelijkheden:

 

  • Een mailbox van 50GB incl. contactpersonen en agenda, en incl. basismanagement van uw smartphone of tablet op het moment dat u hem kwijt bent kost slechts € 3,40,- per maand.
  • Vijf werkplekken voorzien van managed antivirus als add-on bij "The One" kosten u slechts € 8,- per maand. Dat is slechts € 1,60,- per maand per pc.
  • Uw werkplekken ook 24/7 gecontroleerd en gemanaged ook slechts € 5,- per maand per werkplek.
  • Backups zowel lokaal als in de cloud opgeslagen, vanaf € 12,50,- per maand.

 

En het goede nieuws is, u hoeft geen dure hardware, software en installatie te kopen. U hoeft slechts te kiezen voor "The One". De kleine lettertjes zijn ook beperkt:  Het contract is voor minimaal 18 maanden en daarna maandelijks opzegbaar. U betaalt €350 borg en u kunt tijdens en na het contract zonder boetes upgraden naar volledige cloud-oplossingen van ICTi of naar een grotere, zwaardere server.