Glasvezel zakelijk:

 

Alleen via de glasvezelwinkel in Helmond!

 

Men zegt altijd dat glasvezel de snelweg van het internet is.

En mensen vragen waarom ze glasvezel nodig zouden hebben?

Snelwegen heb je niet nodig als je nergens naar toe wilt. 

Als ondernemer krijg je te maken met online diensten als Microsoft365, Social Wifi, Camerabewaking in de cloud, hosted services enz..  Een snelweg voor deze diensten is dan eigenlijk een must. Maak een afspraak met ICTi en geef uw bedrijf ook de snelwegmogelijkheden.

 

 


Van 22 oktober tot 15 maart 2021 kan men zonder aansluitkosten glasvezel in Helmond krijgen. Dat scheelt €198!

 

Thuis werken, online onderwijs, streamen en gamen, steeds meer gebeurd online.

 

Als u in de glasvezelwinkel of online via DEZE site een abonnement op Trined afsluit kunt u dat ook nog eens heel veilig internetten.

 

De Trinedwinkel in Helmond stelt namelijk gratis een 1-jarige 3-user licentie van Kaspersky internetsecurity beschikbaar. U kunt dan ook nog eens veilig het internet op.

Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten die een Trined-abonnement bij de glasvezelwinkel in Helmond afsluiten.

 

Klik HIER, om dit meteen te regelen!!

 

Zo profiteert u van het snelste en het veiligste internet!!

 


Glasvezelproject Helmond

De technologie zit niet stil. Steeds meer ‘slimme’ apparaten worden aangesloten op het internet. Met een glasvezelaansluiting is uw woning of bedrijf klaar voor deze slimme toepassingen. Voor nu én in de toekomst. Daarnaast heeft de gemeente hoge ambities om een sociale, duurzaam gezonde, bereikbare en aantrekkelijke stad te zijn. Denk aan digitale zorg, onderwijs op afstand en digitalisering van de openbare ruimte. Om die ambities waar te maken, is een hoogwaardige internetverbinding nodig. Door zelf regie te nemen bij de aanleg en de exploitatie van glasvezel via Glasvezel Helmond B.V., lukt het ons om in 2021 heel Helmond verglaasd te hebben. Dat is uniek.

Mierlo 't Hout kan glasvezel krijgen!

 

Na diverse andere wijken in Helmond kan nu ook Mierlo 't Hout glasvezel krijgen. Daarvoor moeten 25% van de bewoners wel een provider kiezen om aangesloten te worden. Gelukkig kunnen wij u helpen hiermee. Wacht niet te lang want de inschrijvingstermijn is tot 12 december 2019.

ICTi en Trined werken al jaren samen en daarom hebbel wij als enige in Helmond een glasvezelwinkel. Heeft u vragen over de verbindingen, of wilt u advies, dan bent u op de Kerkstraat-Zuid 28, hoek Traverse, schuin tegenover de Rabobank aan het goede adres.

 

Alle mensen die zich via ICTi inschrijven kunnen 10% korting krijgen op hun Microsoft Office365 licenties voor thuisgebruik. Kom de kortingscode ophalen!!

Zo betaalt u voor Office365 Personal incl. de gebruikelijke apps als Word, Excel, Outlook enz slechts €62,10 incl. BTW.

De hele familie een account kan ook: voor €89,10 incl BTW hebben maximaal 6 personen allemaal 1TB opslagruimte in de cloud en kunnen ze lokaal Office gebruiken.

 

TriNed komt als nieuwe glasvezelprovider naar Helmond toe. Glasvezel Helmond gaat heel de gemeente Helmond voorzien van glasvezel. Dat betekent dat iedereen voortaan super snel kan internetten met een minimale snelheid van 500 Mbps, haarscherp televisie kan kijken in HD kwaliteit en voordelig kan bellen. Maar omdat nog niet iedereen dit weet, heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN actie opgezet waarmee (sport)verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,- cadeau krijgen. Het werkt heel eenvoudig!

Iedereen die een glasvezelabonnement afsluit bij TriNed krijgt na de aanmelding een e-mail waarmee een favoriete vereniging gekozen kan worden. Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en jouw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan je vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen je vereniging selecteren!

Hoe werkt het?

Meld je vereniging aan door de inschrijfkaart volledig in te vullen en te mailen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Breng de TriNed sponsoractie onder de aandacht van je leden. Op verzoek sturen we kosteloos een set poster naar je toe voor in de kantine of verenigingsgebouw. Hoe meer aanmeldingen, hoe hoger de bijdrage voor de vereniging. Heeft jouw vereniging meer dan 50 aanmeldingen dan verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.