Camerabewaking in de cloud:

Overal hangen tegenwoordig camera's en veel woonhuizen of bedrijven hebben er hangen.

Maar als je met de gebruikers praat is het gebruik complex.  De goede beelden zoeken als er wat gebeurd is, is tijdsintensief. En dan moeten de beelden nog veilig gesteld worden en gedeeld met betrokkenen, of politie.  De bestanden zijn te groot om te mailen en de beelden op cd of dvd zetten kan, maar meestal moeten we dan eerst de handleiding gaan zoeken. Dan de cd weer afgeven bij de politie of anderen, en dan komt de GDPR-wetgeving om de hoek:  Wat gaat er gebeurden met die beelden, en hoe lang mogen we ze bewaren?

 

Uiteraard hebben we ook een app op de telefoon, maar niet alle camera's werken op de app, en na een paar jaar werkt het helemaal niet meer omdat er voor de recorder geen update komt, maar de telefoon inmiddels vervangen is.  

 

Voor al deze problemen is er al lang een oplossing:  camerabeaking in de cloud. Doordat u geen lokale software nodig heeft, hoeft u niets te updaten of aanpassen. De apps op telefoon of tablet zijn geen bijzaak, maar een speerpunt van de leverancier, dus die worden ook geupdated.  Doordat de beelden in de cloud staan, hoeft u de beelden niet lokaal te kopieren, maar kunt u een linkje sturen naar de scene die u wilt laten zien. En u kunt bepalen wat diegene kan doen met de beelden die het linkje ontvangt: alleen bekijken of ook downloaden.  

 

Welkom in de de wereld van Eagle Eye Networks.  Zo had camerabewaking moeten werken!

Uitleg mogelijkheden Eagle Eye:

Indien men slechts één lokatie heeft, zijn de hierboven genoemde voordelen leuk, maar zijn de alternatieve oplossingen, met haar beperkingen ook nog wel bruikbaar.  Heeft men echter meerdere lokaties, dan veranderen de spelregels.  

 

Zou het niet mooi zijn, als in één overzicht de deuren van de verschillende lokaties zichtbaar zijn?  Zou het niet mooi zijn als u in één overzicht de drukte bij de kassa's van de verschillende vestigingen direct live te zien zijn?

 

Zou het niet fijn zijn, als het systeem zou kunnen tellen hoeveel bezoekers in de horecagelegenheid aanwezig zijn, zelfs als er verschillende ingangen zijn?

 

Zou het niet fijn zijn als.....

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Toegangscontrole met camera's:

De mogelijkheden zijn oneindig:

 

combineer het met toegangscontrole: 

 

Een kenteken bij de poort wordt gedetecteerd, gecontrolleerd en gefotografeerd.  U kunt overzichten maken met hoe laat welke auto's het terrein op en af reden. En de poort gaat uiteraard automatisch open.

 

Personeel met een batch wordt toegang gegeven tot een deur of deel van het gebouw. Zou het niet mooi zijn als u direct naar de beelden kon waar de betreffende persoon naar binnen of naar buiten gaat?  Het kan....