Overal uw lokale werkplek bij u:

Uw pc op kantoor voldoet:

U bent tevreden over uw pc, u wilt of kunt niet alles naar de cloud verplaatsen, maar u zou wel graag snel en veilig uw pc overal willen kunnen bedienen. Gelukkig is dat ook mogelijk. Zonder moeilijke instellingen met met iedere versie van Windows, en zonder aanpassingen op de router kan het geregeld worden.

Hoe het werkt?:

Uw PC krijgt een veilige koppeling met onze servers. En uw remote-devices krijgen dat ook. Onze servers verbinden uw remote devices aan uw lokale werkplek en klaar, veilig met 256bits encryptie.

 

Het werkt over iedere, ook mobiele, internetverbinding en kost €2 per maand(*) excl. BTW. Voor dat geld kunt u uw werkplek op een onbeperkt aantal devices remote bedienen. Telefoon, tablet, pc van de kids, Kindle, bijna alles is bruikbaar om veilig en gecontrolleerd toegang te krijgen tot uw werkplek.Het is ook company wide te gebruiken, omdat er kortingen zijn bij meerdere werkplekken, die allemaal afzonderlijk beveiligd zijn met de gebruikelijke wachtwoorden. Uw accountant kan vanaf zijn eigen kantoor bij u, uw boekhouding regelen. Uiteraard kunt u voorkomen dat iemand op kantoor mee leest. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

* bij een jaarcontract.