De veiligste camerabewaking:

Uw camera-systeem gehackt?

Wist u dat de het merendeel van de camera's en of harddiskrecorders gehackt zijn of dit eenvoudig kunnen worden?

 

En nu zult u misschien zeggen dat de hacker rustig mee mag kijken, maar het zijn wel uw beelden die vaak via Rusische sites op postcode zelfs te zoeken zijn.

 

Nagenoeg alle grote merken Dahua, Hikvision, Bosch enz. hebben er last van. 

Er worden steeds nieuwe drivers gemaakt en problemen opgelost, maar camera-systemem en harddiskrecorders krijgen vaak die updates niet, of er staan poorten open zodat u toch nog het slachtoffer kunt worden.

 

En het zijn niet alleen de camera's. Als de hacker via uw camerasysteem uw organisatie binnen kan, kan hij van daaruit misschien nog veel meer.

 

ICTi is dealer en partner van Eagle Eye Networks. Met de bridges van Eagle Eye, kunt u 100% veilig uw camera's gebruiken en zijn er ook mogelijkheden om aan de GDPR te voldoen met uw videosurveillance.

 

Neem contact met ons op voor een demo.  

 

 

 


Zonder software overal veilig toegang tot uw beelden.
Zonder software overal veilig toegang tot uw beelden.

Vervang uw onveilige systeem

Het Eagle-Eye networks concept werkt in de meeste gevallen met uw bestaande analoge en IP-camera's. De camera's worden op een speciale poort op de zogenaamde bridge aangesloten. En daarna zijn de camera's niet meer via internet bereikbaar. Dat is geen probleem voor u, want u krijgt toegang tot een cloudportal waarmee u de bridge kunt bereiken. Alle beelden die u bekijkt, hoeven niet lokaal opgezocht te worden, maar worden in principe vanuit de cloud bekeken. Uw lokale aansluiting wordt daar dus ook niet door belast.  Het mailen van een stukje video is kinderlijk eenvoudig, het betreffende stuk video selecteren en het linkje mailen naar de persoon die de beelden moet bekijken. Hij /Zij kan op het linkje klikken en de beelden zien, maar alleen zolang u dat wilt.

 

Eenvoudig, veilig en GDPR-proof.